Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer

Certificaat Uitreiking – On the Job Training Lichting 1

Op dinsdag 19 maart 2024 vond de uitreiking van de certificaten plaats voor de cursisten die succesvol de “On The Job Training voor Grondadministratie, Registratie en Inspectie” hebben afgerond.

Deze training begon in oktober 2023 en duurde 6 maanden. Het Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer bood haar werknemers de kans om hun vaardigheden te verbeteren. Dit was de eerste groep die deze training volgde, waarbij 13 deelnemers direct slaagden.

De training omvatte vakken zoals:

Inleiding Recht

Inleiding Landmeetkunde

Concipiëren van Beschikkingen

Nederlands Schriftelijk Rapporteren

Domaniale Wetgeving

Stedenbouwkundige Wetgeving

Onderzoekstechnieken.

Het waren intensieve maanden, maar de cursisten hebben volgehouden en gaven allemaal aan dat het een waardevolle ervaring was die ze graag in de praktijk willen toepassen.

Mevrouw Seymonson, de vertegenwoordiger van de docenten, merkte op dat de groep aanvankelijk aarzelde, maar na enkele sessies enthousiast en leergierig was.

Ze is erg trots op de groep en moedigde de cursisten aan om het geleerde op de werkvloer toe te passen. “Het was geen gemakkelijke training, vooral omdat we als grondinspecteurs vaak buiten zijn, maar we hebben het gehaald,” zei een van de cursisten. zei een van de cursisten.

Er werd vol lof gesproken over de inzet en prestaties van de cursisten door onder andere mevrouw Lafanga van het domeinkantoor en mevrouw Vitolie, directeur van het ministerie.

Als afsluiting van de dag bedankte minister Vorswijk specifiek de cursisten en vervolgens het hele team.

De minister moedigde de cursisten aan om hun collega’s te inspireren om ook voor hun certificaat te gaan.

Middels deze cursus wordt bijgedragen aan de professionele ontwikkeling van de werknemers, de verbetering van de dienstverlening van het ministerie en wordt een cultuur van continu leren gestimuleerd binnen het ministerie