Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Buitenlandse zaken, Internationaal Business en Internationale samenwerking

Digitale Betaling Entry Fee

DIGITALE BETALING ENTRY FEE

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking maakt bekend dat per 01 oktober  2022 de betaling van de Entry Fee slechts via de VFS Global webapplicatie https://suriname.vfsevia.com/suriname/online/home/index zal kunnen geschieden

Het voorgaande betekent dat de mogelijkheid voor het betalen van de Entry Fee op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven en de luchthaven te Zorg en Hoop  per voornoemde datum niet meer mogelijk is.

Voorts  maakt het ministerie bekend dat de mogelijkheid voor de betaling van de Entry Fee blijft bestaan aan de westgrens bij Canawaima Management N.V. te South Drain, Nickerie en bij de Dependance van het Consulaat Generaal te Saint Laurent du Maroni.

Het ministerie doet een beroep op een ieder, die voor toeristische doeleinden dan wel familiebezoek naar Suriname wenst af te reizen, zoveel als mogelijk gebruik te maken van de gebruikersvriendelijke E-Visa website.

De klantenservice van het bedrijf VFS Global-Suriname is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 06.00 uur tot en met 14.00 uur. Indien men uitdagingen ondervindt bij de betaling van de Entry Fee kan contact worden gemaakt met de klantenservice voor de nodige assistentie.

De klantenservice is te bereiken op de volgende telefoonnummers:

  1. (+597) 473822 (Suriname)
  2. (+1 )929 214 1755 (Verenigde Staten van Amerika);
  3. (+31)203 690 855 (Nederland); of via

info.suriname@vfshelpline.com  of de live support chat.