Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij

SAMAP end of Project AGRO EXHIBITION: SAMENWERKEN! Transforming the Agri-food Systems in Suriname”

Op vrijdag 14 juni en zaterdag 15 juni ’24 participeert het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) aan de “SAMAP end of Project AGRO EXHIBITION”.

Sinds 2018 heeft het Suriname Agriculture Market Access Project (SAMAP) belangrijke resultaten geboekt in het ontwikkelen van een waardeketenbenadering, het verhogen van de productie, het verbeteren van de kwaliteit van producten en het uitbreiden van markttoegangsmogelijkheden voor geselecteerde producten uit Suriname. 

In dit kader organiseert FAO/SAMAP een grote nationale tentoonstelling en agrobeurs om te laten zien hoe het project de levens van honderden boeren en gemeenschappen in het hele land positief heeft beïnvloed. 

Het evenement zal zijn beoogde impact verder vergroten door het organiseren van een culinaire demonstratie met vooraanstaande chefs uit het land.

De tentoonstelling en beurs worden gehouden op: vrijdag 14 juni van 15.00 – 20.00 uur en zaterdag 15 juni van 09.00 – 20.00 uur in het Live Entertainment Center – Lalarookhweg #48.