Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Vicepresident Brunswijk lovend over ontwikkelingsmogelijkheden marrongemeenschap

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft zijn lof uitgesproken over de ontwikkelingsmogelijkheden voor de marrongemeenschap binnen de huidige regering, onder leiding van president Chandrikapersad Santokhi. “Hij is een goede persoon. Hij heeft na de verkiezingen benadrukt dat hij met de mensen van het binnenland wenst te werken”, aldus de vicepresident over het staatshoofd. Hij sprak de aanwezigen toe bij de viering van Dag der Marrons, op 10 oktober 2020, te Pusugrunu, Sipaliwini.

Hij maakte vervolgens de aanwezigen duidelijk dat het president Santokhi is die aan de leiding staat van de regering. “Ik ben medewerker van hem. Hij werkt prima met mij. Alles wat wij ondernemen ter ontwikkeling van onze gemeenschappen, ondersteunt hij. Wij krijgen de gelegenheid om ontwikkeling te brengen in ons gebied. Dit is een president waarmee wij samen kunnen werken. Deze president hoort iedereen aan die bij hem aanklopt.”

De vicepresident heeft aangegeven dat dankzij inspanningen van de voorouders hij nu vicepresident kan zijn. Hij gaf verder aan dat democratie een belangrijk aspect is om ontwikkeling tot stand te brengen.

Meer nieuws