Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Vertegenwoordigers Bureau Eenheid houden teach-in in Marowijne

Van links naar rechts: Soulamy Laurens, Michelle Seedo, DC Marowijne Noordoost Clyde Hunswijk, Mona Partodikromo, Shaquille van Throo

Vertegenwoordigers van het Bureau Eenheid hebben een teach-in gehouden in het district Marowijne. Dit gebeurde op dinsdag 15 september 2020. De huis aan huis registratie en de distributie van het landelijk voedselpakketten project werd door dit bureau uitgezet in Marowijne. De districtsraad, ressortsraad en de medewerkers van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SOZAVO) hebben de instructies gehad hoe het project vorm te geven.

Bewoners van het district Marowijne zijn zeer enthousiast over dit project en de werkwijze. Ook zijn zij er content mee dat het ministerie van SOZAVO de ondersteuning vraagt van anderen in de samenleving om samen te werken aan dit project.

Zo gauw de eerste 500 burgers geregistreerd zijn, zullen de districtscommissarissen van Marowijne starten met de distributie. Marowijne is een mix van traditionele marron en inheemsen dorpen, die te land en te water bereikt kunnen worden. Daarnaast zijn delen van het district zeer stedelijk ingericht.

Het team van Bureau Eenheid werd met een applaus bedankt voor hun inzet.

Van links naar rechts: Michelle Seedo, Mona Partodikromo, DC Marowijne Zuidwest Olivia Domini, Soulamy Laurens, Shaquille van Throo

Meer nieuws