Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Unicef doneert PPE aan Minowc

Het UNICEF heeft namens dhr. Patrick Matala, UNICEF Program Manager, Personal Protective Equipment overhandigd aan dhr. Yuro Dipotaroeno, OD Ontwikkelingsdienst MinowC en dhr. Faizel Tjon A Loi, Education Specialist. De overhandiging vond plaats op de Jessurunschool te Charlesburg. Hierna werden de PPE overhandigd aan Dhr. Redan, schoolhoofd van de Jessurunschool. 

Vanwege de covid-19 pandemie draagt het ministerie ook bij aan de bewustwording bij leerkrachten, leerlingen en ouders. De Jessurunschool is de eerste school in Paramaribo welke PPE heeft ontvangen. Gisteren is reeds een deel van de PPE verstuurd naar het Oosten van het land. Vanuit MinowC wordt gewerkt aan een informercial om zo de bewustwording te bevorderen. Er zullen ook posters geplaatst worden op de scholen.

Dhr. Redan noemt de geste een voorrecht en is erg dankbaar. De school houdt zich aan de protocollen van het ministerie. Sinds de herstart van de school is alles goed verlopen. Iedereen moest wennen in het begin, maar nu loopt alles goed.

Het ministerie dankt de UNICEF voor de ondersteuning en werkt samen verder aan de distributie van PPE.

 

Meer nieuws