Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer

Terugblik op een Dag van Trots en Erkenning voor Boswachters

Terugblik op een Dag van Trots en Erkenning voor Boswachters!

Op 21 december 2023 ontvingen meer dan 150 toegewijde boswachters hun welverdiende epauletten. Minister Dinotha Vorswijk, samen met DNA-voorzitter Marinus Bee, voormalig Stichting voor Bosbeheer en Bostoezicht-directeur Stanley Bettterson en bondsvoorzitter de heer Suprajen, deelden in dit bijzondere moment van erkenning.

Voormalig SBB-directeur Stanley Betterson benadrukte de kracht van samenwerking en het belang van de rol van boswachters in het behoud van ons bos. Bondsvoorzitter Suprajen moedigde de nieuwkomers aan om te leren van hun ervaren collega’s en sprak de hoop uit op verdere professionalisering in 2024.

Minister Vorswijk symboliseerde met de epauletten niet alleen verantwoordelijkheid maar ook de collectieve inzet voor duurzaam bosbeheer. Ze riep de boswachters op om de wet bosbeheer als leidraad te nemen en het belang van Suriname altijd voorop te stellen.

Een hartelijke felicitatie aan de boswachters voor hun toewijding en inzet voor ons prachtige bos. Op naar een duurzame toekomst! ????

#Terugblik#BoswachtersTrots#DuurzaamBosbeheer