Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

ROS-minister beëdigt 18 nieuwe districtscommissarissen

Minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkelingen en Sport heeft op dinsdag 25 augustus 2020 de nieuwe districtscommissarissen (dc’s) geïnstalleerd. Dit gebeurde in de Congreshall aan de Lim a Postraat. De dc’s werden op 14 augustus beëdigd.

De dc’s zijn: Ricardo Bhola (Paramaribo Noord-Oost), Fulgence Javinde (Paramaribo Zuid-West), Safiek Goelaman (Wanica Zuid-Oost), Surashka Sital Hirasingh (Wanica Noord-West), Senrita Gobardhan (Nickerie), Maikel Winter (Coronie), Sherin Doerga-Bansie (Saramacca), Mohamedsafiek Radjab (Commewijne), Clyde Hunswijk (Marowijne Noord-Oost), Olivia Domini (Marowijne Zuid-West), Marlene Joden (Para), Ludwig Mendelzoon (Brokopondo), Frits Dinge (Sipaliwini/ressort Boven Suriname), Walter Bonjaski (Sipaliwini/ressort Boven Coppename), Erwin Linga (Sipaliwini/ressort Boven Saramacca), Merilu Sapa (Sipaliwini/ressort Coeroenie), Josta Lewis (Sipaliwini/ressort Kabalebo) en Ose Jabini (Sipaliwini/ressort Paamaka).

De minister deed een beroep op de nieuwbakken dc’s om zich in te zetten voor land en volk. Zij vroeg de burgermoeders en -vaders om bij het opstellen van hun districtsplannen rekening te houden met de noden van het volk. De minister zegt verder dat zij gelooft dat de nieuw dc’s, over korps beschikt met goede management kwaliteiten. Dit wordt ook verwacht om goed werk te verrichten in de moeilijke tijden die het land doorstaat. Ook vicepresident Ronny Brunswijk sprak het nieuwe korps toe. Hij stak de dc’s een hart onder de riem en gaf hen huiswerk mee. De vicepresident zei verder dat de dc’s moeten waken voor de vele afleidingen, die op hun pad zullen afkomen en verzocht ze integer te blijven.

Meer nieuws

ROS organiseert sportdag voor GLO-scholen

Het onderdirectoraat Recreatie en Sport (R&S) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft een sportdag in de vorm van een snoeppauze georganiseerd