Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

President Santokhi ontvangt heilig boek

President Chandrikapersad Santokhi heeft uit handen van pandit Acharya Varun Mahtabsing de Nederlandse vertaling van het heiligboek Shri Garurh Puran ontvangen. De overhandiging heeft plaatsgevonden op dinsdag 8 december op het kabinet van de president.

De Nederlandstalige versie is uitgebracht door de acharya. De authentieke versie bestaat uit vierentwintigduizend verzen, die handelen over onder andere: ethiek, religie, de theorie van hemel en hel, karma en wedergeboorte. “De kennis die uit het boek voortvloeit, is universeel. De Shri Garurh Puran beschrijft alle facetten van het leven, de geboorte, de dood en het hiernamaals. Daarnaast wordt gekeken in hoeverre de ziel zijn verantwoordelijkheid draagt voor alle daden wat het op dat moment met zich meedraagt”, aldus de geestelijke.

President Santokhi is de geestelijke dankbaar en zegt dat hij het boek goed zal doornemen. Acharya Mahtabsing heeft de president dit boek overhandigd opdat dit boek hem zal ondersteunen bij het ten dienste zijn voor de gehele samenleving.

 

Meer nieuws