Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

President Santokhi ontvangt boek van Hubert Rampersad

President Chandrikapersad Santokhi heeft persoonlijk het boek ‘Authentic Personal Branding for Design Thinkers’ ontvangen van schrijver Hubert Rampersad. Dit boek gaat volgens de schrijver over ethisch en integer leiderschap, maar dan in de context van innovatie. Het afgelopen jaar heeft de heer Rampersad reeds een boek overhandigd aan president Santokhi over het proces van innovatie. ‘Authentic Personal Branding for Design Thinkers’ handelt over nieuwe producten en diensten ontwikkelen en succesvol op de markt brengen. “Innovatie in de wereld is niet duurzaam, omdat persoonlijk leiderschap vaak vergeten wordt”, zegt de schrijver.

Dit boek is speciaal overhandigd aan de president, omdat het over persoonlijk leiderschap gaat. “Dat hebben wij in Suriname nodig, integer, persoonlijk, ethisch leiderschap. Maar wel praktisch, niet te veel gepraat eromheen, het moet meteen toegepast worden en dat alle Surinamers goede leiders kunnen worden.”

Volgens schrijver Rampersad is ervoor gekozen om boek te overhandigen aan president Santokhi, omdat hij een rolmodel is. “Je moet rolmodellen hebben in de samenleving, zodat de jeugd naar ze kan opkijken. Draagvlak creëren voor dit boek moet vanuit de top van dit land komen. De meest geschikte persoon is dus de president”, laat Rampersad weten.

De president weet als geen ander in welke moeilijke periode het land zich nu bevindt. Suriname heeft ethisch en duurzaam leiderschap nodig. Mensen met een visie, mensen die skills kunnen en willen ontwikkelen om nieuwe producten en diensten kunnen ontwikkelen. En dat is de president geeft Rampersad aan. Vooral in deze covid-19 periode moet men volgens de schrijvers anders gaan denken en handelen. Alleen op deze manier kunnen wij Suriname uit deze situatie halen. “De president committeert zich hieraan en daarom heeft hij mij ontvangen. Mijn droom is dat we suriname met z’n allen gaan ontwikkelen. Er is te veel verdeeldheid en racisme. We moeten een mindset verandering hebben. Dit boek biedt de handvatten hoe we daar kunnen komen.”

Meer nieuws