Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Olivia Mesasi neemt Financieel Beheer bij ROS over

Olivia Mesasi is de nieuwe onderdirecteur van de afdeling Financieel Beheer op het ministerie van Regionale Ontwikkeling & Sport. Ze neemt over van Marlon Wameni die in de afgelopen anderhalf jaar de leiding had op de afdeling. Mesasi is per 10 november 2020 aangesteld als onderdirecteur.

Mesasi is reeds 13 jaren in dienst van het ministerie. Eerder heeft ze ook gewerkt op de financiële afdeling. Voor het laatst is ze uitgeleend aan stichting Nyun Combe, waar zij fungeerde als manager financieel beheer. Nyun combe is een stichting die onder ROS valt, tot maart zal zij haar krachten hier geven.

Bij de overdracht ordertekening zijn de beschikbare contanten ook overgedragen aan de nieuwe leiding. Voor een aantal projecten moet er nog verantwoording afgelegd worden door de scheidende onderdirecteur van de middelen die gebruikt zijn. De nota van wijziging van de begroting 2020 en 2021 zijn ook afgegeven aan de nieuwe onderdirecteur.

In haar nieuwe functie wil Mesasi dat transparantie hoog in het vaandel staat. Ook rekent ze op de ondersteuning van de medewerkers zodat het werk kan vlotten.

Wameni zal nog betrokken zijn bij het ministerie. Hij maakt namelijk deel uit van twee commissies, namelijk: commissie benoeming Kwinti Granman en Paamaka Granman.

Meer nieuws

ROS organiseert sportdag voor GLO-scholen

Het onderdirectoraat Recreatie en Sport (R&S) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft een sportdag in de vorm van een snoeppauze georganiseerd