Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting

Minister Sozavo ontvangt presidentiële monitoringsteam.

Op vrijdag 10 mei jl. heeft de Minister van Sociale zaken en volkshuisvesting, Mw. Ines Pané het Presidentiële Monitoringsteam ‘Brede Welzijn voor de mens met een beperking’ ontvangen voor een constructieve werkbezoek.

Samen zal nagegaan worden hoe de  knelpunten tot het verleden kunnen behoren en deze duurzaam op te lossen.  Enkele  zaken die ter sprake zijn gekomen zijn onder andere: subsidiëring zorginstellingen, protocol wijkkantoren, transport, classificatiesysteem, digitaliseren van documenten, voorlichting over en voor de doelgroep. Er zijn voorstellen gedaan aan het Ministerie waarbij het monitoringsteam samen met de aangewezen aanspreekpunten door de Minister verder bijeen zal komen om deze nader te bespreken.

Het team van de Minister bestond uit OD AMZ. Mw. Adidee, OD KMW. Mw. Berggraaf, aanspreekpunten Mw. Plein en Mw. Vitolie.  Vanuit het monitoringsteam waren aanwezig: de voorzitter dhr. H. Pultoo, de ondervoorzitter dhr. J. Giskus, secretaris Mw. V. Nazir en enkele leden, Mw. L. Hardenbol, Mw. M. Brondenstein-Struiken, dhr. H. Eendragt, dhr. U. Holband en dhr. A. Koendjbihari.