Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Minister Ramsaran op werkbezoek in Coronie

In deze moeilijke financieel-economische periode waarin het land verkeert, moeten we de schouders gezamenlijk onder het werk zetten. Dit zei minister Uraiqit Ramsaran van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (SoZaVo) gisteren tijdens een werkbezoek aan de Dienst Algemene Maatschappelijke Zorg in Coronie.

In een korte toespraak moedigde hij het personeel aan om het positieve werk te blijven doen. Hij zei dat zij heel belangrijk werk verrichten, onder andere het registreren en (doen) uitbetalen van uitkeringen ten behoeve van mensen met een beperking en heel veel andere doelgroepen. De bewindsman erkende dat de omstandigheden waaronder het werk wordt verricht niet altijd de allerbeste zijn, maar deed een beroep op zijn medewerkers hun werk met passie te blijven uitvoeren.

Volgens de bewindsman rekenen de doelgroepen op het ministerie voor de broodnodige ondersteuning, ongeacht of het land in een moeilijke of gunstige situatie verkeert. Hij merkte op dat de mensen het al een heel lange tijd enorm zwaar hebben. Reden te meer voor elke medewerker om zich ten volle in te zetten. Minister Ramsaran zei verder dat het werk van elke medewerker even belangrijk is. “Wij hebben elkaar nodig, samen staan wij sterk”.

Meer nieuws