Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Justitie en Politie

Minister Kenneth Amoksi installeert Commissie Uitvoeringsbesluiten Taakstraffen

De commissie ‘Uitvoeringsbesluiten Taakstraffen’ is op 12 december 2022 geïnstalleerd door Minister Kenneth Amoksi. De commissie wordt voorgezeten door Astrid Niamat die zitting heeft namens het Openbaar Ministerie (OM). De commissie is sinds oktober 2022 begonnen met hun werkzaamheden en is geïnstalleerd voor een jaar.

Deze commissie heeft als taken; het voorbereiden en effectueren van de uitvoeringsbesluiten inzake taakstraffen; het vastellen van voorwaarden, waaraan de projectplaatsen  voor zowel leerstraffen als werkstraffen moeten voldoen;  en het vaststellen van projecten ter uitvoering van werk- en leerstraffen of beide.

In de commissie hebben verder zitting: mr. Ingrid Lachitjaran als Lid (namens het Hof van Justitie), mr. Sharma Lakhisaran als Lid (namens het Ministerie van Justitie en Politie), dhr. Ruben Kensen als lid ( namens het Korps Politie Suriname), mw. Navinda Venetiaan-Anini  B.A. als lid (namens het Onderdirectoraat Forensische Zorg), mw. Gaynel Nyon- San A Jong B.A. als lid ( namens de afdeling Forensisch Maatschappelijk Zorg), mw. Jessica Fredison B.A. als lid (namens de afdeling Forensisch Maatschappelijk Zorg), mr.Chandra Algoe als lid en mr. D. Karijadrama als secretaris (namens het Ministerie van Justitie en Politie).