Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Regionale ontwikkeling en sport

Gill Nasa nieuwe directeur Radio Boskopu

Gilles Nasa is op 15 mei toegetreden als de nieuwe directeur van stichting Radio Boskopu van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). De ondertekening van het overdrachtsprotocol vond plaats onder toezicht van directeur Mavrik Boejoekoe van Regionale Ontwikkeling.

De nieuwbakken directeur Nasa kijkt uit naar een nauwe samenwerking met het bestuur en het personeel. Als voormalig omroepleider keert Nasa terug naar een vertrouwde omgeving. Hij benadrukt het belang van het bedenken van nieuwe mogelijkheden om Radio Boskopu draaiende te houden en naar hogere hoogten te brengen, vooral nu het een stichting is geworden. Nasa belooft te werken aan het herstellen van Boskopu naar de staat waarin het zich 20 tot 25 jaar geleden bevond.

Voormalig directeur Ivan Summerville heeft op eigen verzoek zijn functie neergelegd om zich te richten op nieuwe uitdagingen in de mediawereld. Hij heeft hierover schriftelijk contact gehad met directeur Boejoekoe. Summerville wenst zijn opvolger veel succes in de nieuwe rol en staat klaar om ondersteuning te bieden waar nodig.