Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

EBS pakt meteropnames wederom op

Het is zaak dat N.V. EBS naar haar klanten toe zoveel als mogelijk de rekening opstuurt die in lijn staat met het verbruik van de klant. In dat kader zal de N.V. EBS de meteropnames na enige maanden wederom oppakken en op regelmatige wijze te doen plaatsvinden. Dit kan tot gevolg hebben dat elektriciteitsrekeningen lager of hoger kunnen uitvallen dan wat de klanten gewend zijn in de afgelopen 6 maanden. Doordat de meterstanden wederom frequenter worden opgenomen door de EBS, zullen de facturen een juiste weergave tonen van het elektriciteitsverbruik.

De EBS richt zich om maandelijks juiste rekeningen aan te bieden:

– door regelmatig uw meterstand op te nemen;

– door toegang te hebben tot de meter;

– de klanten de mogelijkheid te bieden de meterstand zelf door te geven;

– bij afwijkingen de klanten in de gelegenheid te stellen om een reclame bij haar te deponeren.

De EBS doet een beroep op haar klanten om hun verbruik maandelijks ook zelf te monitoren en de meterstand conform het nieuwe opgave schema door te geven via My account, SMS, onze Website of via de Klant Contact Center op het telefoon nummer 175. Reclameren over de elektriciteitsrekening is altijd mogelijk, bij voorkeur via het email adres:(customerservices@ebs.sr), of via 175.

Wij garanderen dat elke klacht of elk verzoek welke onder onze aandacht wordt gebracht, in behandeling genomen wordt. Tevens zullen klanten gevrijwaard worden van incassokosten en het risico op afsluiting indien een klacht of verzoek bij ons nog in behandeling is.

Wij danken u voor uw begrip en medewerking en verzoeken u de berichten omtrent dit onderwerp te blijven volgen.

Meer nieuws

ROS organiseert sportdag voor GLO-scholen

Het onderdirectoraat Recreatie en Sport (R&S) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft een sportdag in de vorm van een snoeppauze georganiseerd