Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ambassadeur Thailand biedt geloofsbrieven aan president Santokhi

De ambassadeur van het koninkrijk Thailand, Manitkul Nitivadee, heeft haar geloofsbrieven aan president Chandrikapersad Santokhi aangeboden op het presidentieel paleis. Deze formaliteit heeft plaatsgevonden op 23 november 2020.

De nieuwe ambassadeur geeft aan, dat de relatie tussen Thailand en Suriname goed te noemen is. Beide landen onderhouden al meer dan 30 jaar diplomatieke banden. In haar gesprek met de Communicatie Dienst Suriname, zei de diplomaat dat Suriname en Thailand gecommitteerd zijn hard te werken om projecten te initiëren en uit te voeren. In dit geval legt de ambassadeur de nadruk op een economische coöperatie.

Ambassadeur Nitivadee geeft verder aan dat Suriname enorme potenties heeft en Thailand Suriname als een hub ziet naar het Caraïbisch gebied. De diplomaat kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Suriname.

Meer nieuws

ROS organiseert sportdag voor GLO-scholen

Het onderdirectoraat Recreatie en Sport (R&S) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) heeft een sportdag in de vorm van een snoeppauze georganiseerd