Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

Directeur OGA oriënteert zich bij Eshter stichting

Het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) heeft op maandag 7 augustus 2023 de samenwerking met Esther stichting hervat en daarbij zijn er nieuwe afspraken gemaakt. Indersing Gangabisoensingh, directeur van OGA, heeft toen beloofd dat er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Op vrijdag 15 september 2023 bracht hij een oriëntatiebezoek aan deze instelling waar reeds vijf weken schoonmaakwerkzaamheden door het directoraat wordt uitgevoerd

Volgens Gangabisoensingh heeft de instelling ruim 20 jaar geen grondige schoonmaakbeurt gehad. “De werkzaamheden zijn grotendeels afgerond aan zowel de binnen als de buitenkant van het terrein. Tijdens de uitvoering is het opgevallen dat de lozing verstopt is. Er is hiervoor hulp gevraagd aan het directoraat Civieltechnische Werken (CTW) om de lozing open te graven”, zegt OGA-directeur. De directie van OGA streeft ernaar om regulier onderhoud uit te voeren. Om de twee weken zullen er schoonmaakwerkzaamheden verricht worden. Verder doet de directeur een beroep op Esther Stichting om bij te dragen  aan het aanschaffen van de nodige middelen voor het overige onderhoud.

Iris Roosenhoff, stafmedewerker van Ester Stichting, is OGA zeer erkentelijk voor de goede samenwerking en ondersteuning. Ze zal zich samen met de directie inzetten om de gevraagde midddelen klaar te zetten.