Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting

ZHE JIANG HANDELSVERENIGING DONEERT GOEDEREN AAN SOZAVO

In het kader van de viering van het Chinees nieuwjaar heeft Zhe Jiang handelsvereniging op dinsdag 17 januari j.l een schenking gedaan van goederen aan het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting De goederen zijn bestemd opvanginstellingen bij het ministerie van SoZaVo. De overhandiging werd gedaan door Zhe Jiang bestuursleden aan minister Uraiqit Ramsaran van SoZaVo.

Het is voor de Zhe Jiang handelsvereniging de eerste keer dat zij een donatie hebben gedaan aan het ministerie. De bedoeling is dat zij elk jaar een donatie willen geven aan het ministerie,om de instellingen en behoeftigen te helpen gezien zij willen terug geven aan de samenleving.

De SoZaVo bewindsman benadrukte het belang van gemeenschapsparticipatie en bedankte de handelsvereniging, en dat zij zich solidar opstellen. Ramsaran vindt dit een mijlpaal dat verschillende organisaties een bijdrage willen leveren om de Surinaamse bevolking te helpen. “ Wij zijn allemaal Surinamers en moeten elkaar helpen”. De goederen bestaat uit voedingsmiddelen, beddenlakens, matrassen, sportkleding, kleding voor jong en oud, schoeisel en toiletartikelen.