Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Regionale ontwikkeling en sport

ROS minister waardeert Zeegelaar voor topprestaties

De minister van Regionale Ontwikkeling en Sport Gracia Emanuël heeft Zachari Zeegelaar op bijzondere wijze gewaardeerd voor zijn prestatie als assistent scheidsrechter op het wereldkampioenschap(WK) van 2022. Op dinsdag 17 januari 2022 mocht Zeegelaar tijdens een bezoek aan de minister een geste in ontvangst nemen als blijk van waardering voor zijn topprestaties.

De minister gaf aan dat zij heel trots is op Zeegelaar en dat niet onopgemerkt voorbij kan laten gaan. Verder gaf de bewindsvrouwe aan dat hij Suriname heel positief op de wereldkaart heeft geplaatst. Het ministerie kan altijd een bijdrage leveren waar nodig, zei de minister.

Zeegelaar die ook op dit ministerie werkzaam is, is de eerste Surinamer die heeft opgetreden als assistent scheidsrechter tijdens een Wereld Kampioenschap(WK) voetbal. Eind vorig jaar heeft hij twee keren opgetreden in Qatar tijdens het WK. Het gaat om de wedstrijden Duitsland tegen Japan en Brazilië tegen Zwitserland in de groepsfase. Later deze maand reist Zegelaar af naar de Verenigde Staten om als assistent daar op te treden in een oefen duel tussen voornoemd land en Servië.