Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen

Personeel NH getraind in effectief online vergaderen

31-01-2022

Personeelsleden van de afdelingen Begroting- en Financiële Zaken, Documentaire Informatievoorziening (DIV), ICT, Personeelszaken en de secretariaten van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) hebben op verschillende momenten aan de eendaagse workshop “Learn how to effectively use zoom for meetings and develop your technical zoom skills” deelgenomen.

Tijdens deze interactieve zoom trainingen, op afstand verzorgd door de trainers Michael Watson en Nancy Goede, is aan de NH- medewerkers en leidinggevenden de nodige tools aangereikt om professioneel en doelmatig online te vergaderen. Volgens Thelma Douglas, directeur Algemeen Beheer, eist de tijdgeest een andere inrichting van het werk. “Van de nieuwe mogelijkheden moet er dan ook gebruik worden gemaakt”, zegt de directeur. Douglas gaf tijdens een motivatiemoment aan het personeel mee, optimaal gebruik te maken van de gelegenheid.

De verzorgde zoom trainingen op 31 januari, 2- en 4 februari vormen de basis van de reeks van toekomstige online trainingen en kunnen worden geplaatst binnen het kader van de institutionele versterking van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen. Binnenkort zullen leidinggevenden worden getraind in het faciliteren van zoom meetings en het verzorgen van presentaties.