vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
SPORT- EN JEUGDZAKEN


Minister Gopal zet kennismakingsbezoeken voort

07-05-2018

Na de grootste afdelingen in Paramaribo te hebben bezocht voor een kennismakingsbezoek, heeft minister Lalini Gopal haar kennismakingsronde aan de overige afdelingen voortgezet. Aan het Onder directoraat Nationale Jongeren Aangelegenheden (NJA), het Nationaal Jeugd Instituut (NJI) en het Onder directoraat Administratieve Diensten, hebben de minister en haar directie de afgelopen week een kennismakingsbezoek gebracht.

Minister Gopal is op de verschillende dependances van het ministerie warm ontvangen. De vertegenwoordigers van de onder directoraten gaven in het kort aan, wat de werkzaamheden van de personeelsleden zijn. Verder hebben ook enkele medewerkers hun wensen bekend gemaakt. “Ik heb een luisterend oor voor het personeel omdat alles wat het ministerie doet van hun motivatie en drive afhangt”, zei de bewindsvrouw.
Het directoraat NJA waar onder directeur Margo Biervliet de scepter zwaait, heeft de minister een complete rondleiding gegeven omdat dit instituut tot voor kort aan de Henk Arronstraat gevestigd was en tegenwoordig gehuisvest is aan de Fred Derbystraat. De medewerkers zijn tevreden met hun nieuwe accommodatie.

Van de waarnemend directeur van het NJI, Irene Parbhoe, vernam de minister dat er nog enkele zaken zijn die aangepakt moeten worden. Met de leiding van het Nationaal Jeugdparlement bestaande uit voorzitter Kelvin Koniki en onder voorzitter Dinesh Parag zijn mogelijkheden besproken voor enkele knelpunten, waarvan het niet kunnen vergaderen nummer een op de lijst is. Van dit gesprek heeft de parlementsleiding gebruik gemaakt om met de minister enkele logistieke zaken in orde te maken voor de vergadering die op 5 mei is gehouden. De kennismakingsbezoeken zijn afgesloten op het onder directoraat Administratieve diensten.

NIEUWSBERICHTEN