vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
SPORT- EN JEUGDZAKEN


Minister Gopal feliciteert Renzo Tjon A Joe

31-05-2018

De minister van Sport- en Jeugdzaken brengt de speciale felicitaties uit aan Renzo Tjon A Joe met het behalen van een gouden medaille op de 50 meter vrije slag. Bij het horen van het nieuws ging er een gevoel van blijdschap en trotsheid door haar heen. “Onze Surinaamse sporters tonen steeds weer dat wij veel talent in huis hebben en dat wij goed opgewassen zijn tegen het buitenland. Het is daarom van groot belang dat wij onze Sporters de ondersteuning blijven geven, omdat zij Suriname steeds op de kaart plaatsen. 

De spelen in Bolivia zijn nog in volle gang, en wil de minister daarom ook sporters tw: Sunayna Wahi, Miguel van Assen, Irvin Hoost, Yigal Bergen, Anouk Ma-Ajong, Mitch Nai Chung Tong, Amadeo Main, Sahil Jagernath, Tosh van Dijk, Jaïr Tjon En Fa, Gian Issa, Abdoel Mohamed, de coaches en begeleiders bedanken voor hun inspanning om een prijs in de wacht te slepen, alsook hun heel veel succes toewensen in dit streven.

De minister zal zich met haar werkarmen blijven inzetten om onze Surinaamse sporters te ondersteunen, zodat wij als land met de wereld kunnen wedijveren.

Go for the best, Suriname is trots op jullie!

NIEUWSBERICHTEN