vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
ONDERWIJS, WETENSCHAP EN CULTUUR


Directoraat Cultuur organiseert opo yari bijeenkomst

04-02-2018

Het directoraat Cultuur heeft met de “opo yari” viering een startsein gegeven, voor het inslaan van een nieuwe weg op de werkvloer. Tijdens de plechtigheid hebben de medewerkers op een zeer creatieve manier, door middel van, zang, dans, spel en het voordragen van gedichten hun afdeling uitgebeeld.

Voorafgaand het feest op vrijdag 02 februari 2018, kwam het voltallig directieteam bijeen in de congreshal op woensdag 31 januari 2018. Het doel van deze bijeenkomst was om samen te werken aan het versterken van de eenheid binnen het directoraat enerzijds en de liefde tussen collegae anderzijds. Verder hebben collega’s onderling, de werksfeer op de verschillende afdelingen besproken. “Er werd ook gekeken naar de positie waar jij als hoofd, directie en personeelslid sta en waar je naar toe wil”, vertelt Harriette Bholasingh- Helstone onderdirecteur op het directoraat Cultuur.

Bholasingh-Helstone geeft verder aan dat dit systeem binnen ministeries, organisaties en scholen toegepast moet worden, voor een goede samenwerking tussen personeel en directie. Je moet het ijs kunnen breken door in een andere sfeer samen te zijn, met dans, drama en gedichten, zo kunnen de mensen zich beter uiten. Aan die strakke houding door de week en elke dag hebben we niets.

NIEUWSBERICHTEN