vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
HANDEL, INDUSTRIE EN TOERISME


Tweede ondernemers netwerkborrel succesvol (3)

12-01-2018

De ondernemers netwerk borrel, die op 10 januari 2018 voor de tweede keer op het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) is de gehouden, was succesvol. De bedoeling hiervan is, dat ondernemers korte presentaties over hun bedrijf houden, waarna de gelegenheid bestaat dat ze onder het genot van een hapje en drankje verder met elkaar konden netwerken.  De presentaties werden verzorgd door: Save travel en consultancy, Freewifi Suriname nv, President Wallet, Living the Interactive movement experience (Lime), Lucas Mill, Global renewable energy, Cremosinho en de heer Udenhout (Kraft).

Save Travel en Consultancy is een reisbureau en consultaat, die services biedt aan de Surinaams-chinezen gemeenschap.Free Wifi Suriname NV, geeft bedrijven de mogelijkheid om beter in te kunnen spelen op de behoeften van hun klanten, door doelgericht reclame naar hen toe te zenden. De bedrijven kunnen de informatie van hun klanten, die in een database terecht komt, gebruiken.

President’s Wallet is een online betaalsysteem. Verder bestaat de mogelijkheid om overal (eventueel ook in het buitenland)  betalingen voor de aankoop voor consumptie goederen te doen.Living the Interactive movement experience (Lime), is gespecialiseerd in gezondheid en beweging. Ze zijn een platform met een duidelijke structuur voor een gezonde leefstijl met 24/7 service en begeleiding.

Lucas Mill is een mobile houtbewerkingsmachine, die het gemakkelijk en goedkoper maakt om een huis in het binnenland te bouwen. Met Lucas mill kan rondhout t in het binnenland bewerkt worden, waardoor de mensen het hout tegen een goedkopere prijs kunnen kopen.

Global Renewable Energy heeft het voornemen om te Paranam een solarplant op te zetten. Met de opwekcapaciteit kunnen 34000 huishoudens van zonne-energie worden voorzien.

Cremosinho is een onderneming in Brazilië, die frozen vruchten yoghurt vervaardigd. Zij heeft het voornemen om een dergelijke vruchtenverwerkingsfabriek in Suriname op te zetten.

NIEUWSBERICHTEN