vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
HANDEL, INDUSTRIE EN TOERISME


Kick- off Roadshow Pansa Group & Ministerie HI&T

05-07-2017

De Pansa Group of Companies NV heeft op 29 juni 2017 in samenwerking met het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme zijn landelijke Roadshow “ Mobile Technical Vocational Education TraniningCenter (Mobile TVET Center) gelanceerd.

Deze kick-off dient om met Onze Mobile TVET center in stad en districten TVET te promoten als sleutel om versneld de capaciteit  van de Surinamers in alle lagen van de bevolking op een hoog tempo te helpen versterken.

De  Mobile TVET Center is zodanig ingericht om TVET in zijn geheel een meerwaarde te geven, ter maximalisatie  van de kwaliteit van onze menselijk kapitaal.“Een belangrijke doelstelling om iets te bereiken is samenwerking.” Hierdoor kunnen wij de productie verhogen, verzekerde direkteur  R. Raveles van HI&T.

Minister Welzijn gaf te kennen een fantastische week te hebben gehad namelijk eerst de financiering  van de KMO en vandaag de Roadshow. Wij kunnen een voorbeeld nemen hoe het kan en hoe het moet om een doel te bereiken zei de bewindsman van HI&T. Hij feliciteerde de Pansa Group met dit initiatief en zei trots te zijn op ondernemers die actie ondernemen om Suriname naar een hoger niveau te brengen. Na het officieël gedeelte kregen de aanwezigen een rondleiding om kennis te maken met de  Pansa machines.    

 

NIEUWSBERICHTEN