vlag en wapen republiek Suriname

MINISTERIE VAN
HANDEL, INDUSTRIE EN TOERISME


Intake Officer voor Bureau Intellectuele Eigendom

11-07-2016

Interne Vacature

Het Bureau Intellectuele Eigendom valt per 1 april 2016 onder het ministerie van Handel en Industrie.

Het Bureau is belast met de uitvoering van taken betreffende de Intellectuele Eigendom. Op dit moment worden er bij het Bureau alléén handelsmerken geregistreerd. Iedereen kan bij het Bureau terecht voor informatie m.b.t. de Intellectuele Eigendomsrechten. Verder onderhoudt het bureau contacten met zowel nationale - als internationale organisaties die zich ten doel stellen de belangen te behartigen van rechthebbenden van een Intellectueel Eigendomsrecht.

Voor het ontvangen van klanten en het verstrekken van informatie aan klanten hebben wij een intake officer nodig.Op dit moment is er ruimte in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als:

Intake officer

Wat houdt het werk in?
Het gaat om een dienstverlenende functie ter ondersteuning van de administratie en de juridische afdeling. Je ontvangt klanten die hun merk willen registreren, verstrekt de nodige informatie zowel persoonlijk als telefonisch. Je ondersteunt het administratief en juridisch personeel door contacten te onderhouden met de klanten.

Wat zijn de verantwoordelijkheden?

Afhandelen post en telefoon

In ontvangst nemen van aanvragen

Screening van de ingediende aanvraag formulieren op onvolkomenheden

Verstrekken van informatie

Dossierbeheer

 

Deze functie vereist van jou:

Minimaal afgeronde HBO opleiding

Goed kunnen omgaan met klanten

Enige kennis over Intellectuele Eigendom is een pré

 

Zijn dit jouw kwaliteiten?

Klantgericht

Stressbestendig

Accuraat

Pragmatisch

Analytisch

 

 

Jouw sollicitatiebrief inclusief, Curriculum Vitae kan je richten aan de wnd. Directeur van het ministerie van Handel en Industrie, Ir. R. Raveles aan de Havenlaan 1 of mailen naar: info.bie@minhi.gov.sr

 

NIEUWSBERICHTEN