Vaderdagviering 2016

22-06-2016

Een commissie onder leiding van de heer M. Hoogdorp heeft een vaderdagviering voor de vaders van het Centraal Kantoor van Defensie georganiseerd. Op vrijdag 17 juni 2016 zijn de vaders optimaal in de multifunctionele zaal opgekomen om aan deze viering deel te nemen. De traditionele Vaderdag mini voetbalcompetitie is vanwege een externe personeelsbespreking verschoven naar vrijdag 24 juni 2016.

De commissie heeft voor deze activiteit naar sponsoring gezocht om de vaders drank en gebak aan te bieden. Minister Benschop heeft in deze een persoonlijke bijdrage gedaan. De commissie is de minister zeer dankbaar voor deze geste.

Volgens de heer Hoogdorp hebben de mannen van de organisatie het initiatief genomen om deze activiteit te organiseren. Hij vindt het belangrijk voor de eenheidsvorming, dat zij regelmatig in informele sfeer bij elkaar komen. Na lange tijd is dit dan weer gebeurd en deze activiteit is heel positief ontvangen door de aanwezigen. De korte voorbereidingstijd en onvoorziene omstandigheden in acht genomen, is de commissie heel tevreden met deze dag. 

NIEUWSBERICHTEN