DEELNAME LEGER AAN S.M.O. BEROEPENBEURS

28-06-2016

Het Nationaal Leger was vertegenwoordigd op een druk bezochte mini beroepen- en informatiebeurs van het Schakelinstituut Middelbaar Onderwijs (S.M.O.). Op zaterdag 25 juni 2016 heeft kapitein Guno Clydesdale met zijn team van de afdeling Werving en Selectie belangstellende jongeren geïnformeerd over een carrière bij de defensieorganisatie.

Het doel van de beurs was om studenten zoveel mogelijk informatie te verschaffen over verdere studiemogelijkheden of beroepskeuzes. Door de interesse van studenten voor het leger tijdens de Jongeren Informatiebeurs in mei j.l. op het K.K.F. beursterrein, is de defensieorganisatie uitgenodigd aan deze minibeurs deel te nemen.

De meest gestelde vragen handelden over instroom en salaris van militairen. Deze informatie werd op overzichtelijke wijze gegeven. Vanwege schaarse financiën heeft de defensieorganisatie geen brochures kunnen verstrekken. Bij belangstelling voor een betrekking als militair, mogen betrokkenen reageren op een sollicitatieoproep hiertoe in de media. Tijdens de beurs werd alvast een strookje uitgereikt met benodigdheden voor een sollicitatie.

Voor meer informatie over een carrière als militair, bel naar de afdeling Werving en Selectie van het Nationaal Leger op het telefoonnummer 6807342.

 

NIEUWSBERICHTEN