Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Openbare Werken

Minister Nurmohamed brengt werkbezoek aan lopende projecten Commewijne

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW) heeft wederom een werkbezoek gebracht aan het district Commewijne om de lopende projecten van OW aldaar zelf te bezichtigen en waar nodig in te spelen op knelpunten. Bij dit werkbezoek op vrijdag 6 januari 2023 werd de minister vergezeld door directie leden, adviseurs en afdelingshoofden.

De OW-minister geeft te kennen dat de meeste projecten in PPP-verband worden uitgevoerd. In 2023 zal de focus gericht worden om projecten in eigenbeheer uit te voeren en de rest zal in PPP-verband gebeuren. Er werd een bezoek gebracht aan de bestratingswerkzaamheden van de Pt. Tilakdharieweg, waar de OW-bewindsman aangaf dat de straat stenen die vrij komen tijdens de werkzaamheden voor een sociaal doel gebruikt kunnen worden. Het is belangrijk dat de basis zaken voor infrastructuur geregeld worden voor een betere leef situatie. De OW delegatie bezocht ook enkele straten in Commewijne die bezand of her-bestraat worden en een sluis waarvan de sluisdeur onlangs is vervangen.

Tijdens dit werkbezoek werd er gebruik gemaakt van de gelegenheid om een bus te overhandigen aan OW Commewijne. Deze bus zal worden ingezet om arbeiders te vervoeren en waar nodig hulpbehoevende mensen te ondersteunen. Tot slot voerde minister Nurmohamed aan dat er wordt gewerkt aan de reconstructie van het wegennet rondom de Van ’t Hogerhuysstraat. Deze reconstructie zal verlichting brengen aan het file probleem van Commewijne.