Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Meet the people programma VP loopt behoorlijk druk

Ondanks de drukke werkzaamheden van Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk heeft hij vandaag, 5 juli 2022, toch nog ruimte gemaakt voor zijn meet the people programma van het Kabinet van de Vice President. Tientallen personen waren vandaag onderdeel van dit programma welke ook behoort tot zijn wekelijks spreekuur. Dagelijks meldt een aantal mensen zich aan op het kabinet voor hulp.

Gezondheidsissues, huiselijke problemen en problemen in de sociaal maatschappelijke sfeer zijn ondermeer de vele problemen die aan de orde komen tijdens de meetings met de VP. Van kansarme mensen tot studenten, maar ook entrepreneurs komen aankloppen bij het kabinet van de VP. De bewindsman heeft anderhalf uur van zijn agenda ingeruimd voor deze gevallen.
“Als VP staat mijn deur altijd open voor het volk. Ik heb me gecommitteerd om het volk te dienen. En dit moet op elk niveau kunnen”, gaf hij aan. De VP probeert zoveel als mogelijk zijn invloed aan te wenden zodat de mensen geholpen kunnen worden met hun uiteenlopende vraagstukken.
Op het kabinet van de VP is voor dit dienstjaar middelen op de begroting gebracht voor armoede bestrijding. Zijn meet the people campagne moet mede helpen de armen uit hun isolement te halen.