Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Jonge Surinaamse kickbokser ontvangt geste

Joachim Huisraad, een jonge Surinaamse kickbokser in opmars, bracht een bezoek aan Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk. Dit bezoek vond plaats op woensdag 7 oktober 2022.
De kickbokser, zal op zondag 09 oktober vertrekken naar Nederland, om deel te nemen aan de Fight Fans evenement. Hij vroeg in dit kader naar ondersteuning van VP Brunswijk. De VP deed hem een geste van USD 600 ter ondersteuning voor zijn ticket en 60 euro als aanvulling op zijn handgeld. Huisraad bedankte de VP voor zijn ondersteuning. Hiermee heeft hij meegeholpen het Huisraad mogelijk te maken deel te nemen aan dit sportevenement.

De vechter zal op 23 oktober uitkomen tijdens de Fight Fans evenement, in Amsterdam. Fight Fans expo is een uniek evenement dat bezoekers met verschillende interesses op het gebied van gevechtspost en fitness bij elkaar brengt.
Dit doen ze middels workshops, challenges en competities. Onder begeleiding van trainer Cedric Manhoef zal Huisraad Joachim proberen zijn 3e zege te behalen. De vechter heeft reeds twee partijen gewonnen in zijn 4-jarige carrière.