Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Kabinet van de Vice President

Institutionele versterking bij staf kabinet VP

Op het kabinet van de Vice-President van de Republiek Suriname is het proces ingezet tot verdere professionalisering en algehele verbetering van de organisatie. Dit wordt verwezenlijkt door middel van een tweedaagse leiderschap en management workshop voor leidinggevenden en hun vervangers van de verschillende afdelingen.

Op maandag 15 mei 2023 was Vice-President (VP) Ronnie Brunswijk speciaal aanwezig bij de kick-off van deze cursus. De VP heeft de cursisten toegesproken en zijn verwachting van optimale participatie kenbaar gemaakt. Hij wenste hen succes toe. De training is onderdeel van het beleidsprogramma institutionele versterking en capaciteit uitbreiding van het kabinet. Het doel is leiderschap en management skills bij leidinggevenden te ontwikkelen en verbeteren. Hierdoor zal de performance van de organisatie worden verbeterd.

Directeur Vivian Gorden van het kabinet van de VP was bij deze gelegenheid ook aanwezig. De voorbereiding en verzorging van dit leerprogramma ligt in handen van Humphrey Bendt en Robby Rijssel van de Kennis en Expertise Centrum Suriname (KeS). Bendt onderstreept dat de gewenste strategie en cultuur van de organisatie een belangrijk uitgangspunt is en verzekert dat de te ontvangen tools en skills een goede ondersteuning is voor de leidinggevenden in het verbeteringsproces van het kabinet.