Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Ministerie van Volksgezondheid

Suriname krijgt nieuwe PAHO/WHO vertegenwoordiger

De Minister van Volksgezondheid Ad Interim Steven McAndrew, is verheugd om de benoeming van Dr. Quatara als nieuwe vertegenwoordiger van de Pan American Health Organization (PAHO) voor Suriname aan te kondigen. Deze aankondiging volgt op het vertrek van Dr. Jack, die haar rol als ad interim vertegenwoordiger heeft vervuld.

Dr. Jack heeft zich tijdens haar periode als ad interim vertegenwoordiger ingezet voor de bevordering van de volksgezondheid in Suriname en heeft een waardevolle bijdrage geleverd aan de samenwerking tussen Suriname en PAHO. Het Ministerie van Volksgezondheid is haar dankbaar voor haar toewijding en inzet en wenst haar het allerbeste in haar toekomstige inspanningen.

Het Ministerie van Volksgezondheid is ervan overtuigd dat Dr. Quatara zijn werkzaamheden als PAHO vertegenwoordiger voor Suriname met dezelfde toewijding en professionaliteit zal vervullen. We kijken uit naar een voortzetting van de vruchtbare samenwerking met PAHO onder leiding van Dr. Quatara.

Om deze gelegenheid te markeren en om de voortdurende samenwerking tussen Suriname en PAHO te benadrukken, heeft de nieuwe vertegenwoordiger van de PAHO een bezoek gebracht aan het Ministerie van Volksgezondheid. Tijdens dit bezoek zijn de banden versterkt en zijn toekomstige samenwerkingsmogelijkheden vooral op technische assistentie waaraan Suriname heel veel voordelen aan heeft besproken.

Het Ministerie van Volksgezondheid kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met Dr. Quatara en PAHO om de gezondheid en het welzijn van de bevolking van Suriname verder te bevorderen.